broken-hearted girl


There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

20.02

Hejsan bloggen!
Sitter här och målar naglarna, i min absoluta favorit, ett ljusrosa minilack från nivea. Igår anordnade min träningsgrupp på friidrotten nordeakampen för klubblag, så jag var på råslätts ip och satt i sekritariatet hela dagen, sjukt slitigt, till skillnad från vissa andra som inte gjorde nånting, utan bara låg och solade ;). Sen på kvällen var vi bortbjudna, men som tur var smet jag iväg efter middagen. Gick hem till min älskling och kollade på robinson, och somnade, helt död. Haha!


världen bästa/snyggaste nagellack! passar till allt :)



urgulligt linne från vila som jag köpte i fredags :)

Godmorgon!

Nej nu har jag inte tid att sitta här, solen skiner ju! Blir en filt i trädgården, glass, ipoden och veckorevyn!
Skriver mer ikväll, PUSS!

Åhnej.

Hejsan!
Har precis kommit hem efter en sväng på satn, hittade ett urgulligt sommarlinne på vila, kan visa det imorgon. Klänningen var alldeles för stor, men det kommer en ny i mindre storlek nästa vecka :). Woho, nej nu ska jag gå till simon och sova där, hörs imorgon! Puss. <3

KLÄNNINGEN HAR KOMMIT!

Woho, min klänning har kommit! Får ta och hämta ut den när jag ändå åker ner till stan, visar ikväll! Nej nu måste jag rusa!

29 maj

Hejsan!
Sitter här och har precis slängt i mig en macka, snart ska jag och Simon åka ner till satn på jönköpings marknad :). Riktigt mysigt. Idag har det knappt hänt någonting alls, vi började med matte, där vi bara gick igenom resultaten på nationella proven. Jag fick ett starkt vg och är supernöjd! Sen hade vi samhäll, där vi pratade lite om eu, sjukt intressant! Sen var det idrott och sist svenska. Slutade 13.45, gick till hemmakväll och köpte en klubba (a. Sen tog vi bussen hem, och jag hjälpte mamma lite här hemma. Vi ses på stan! PUSS.

trött tjej.

Usch vad trött jag är! Helt sjukt verkligen, eftersom jag har sovit ordentligt hela denna veckan.. Det blir sängen på studs, men först ska jag lägga i lite olivolja i håret, då blir det mjukt och glansigt tills imorgon! Ha det fint, natti <3

love, sex and magic.

Hejsan, sitter här och har tråkigt. Har sjukt ont i huvudet, så det blev varken stan eller träning idag. Usch! Ska roa mig med lite glass och sex and the city filmen snart hade jag tänkt. Har lyssnat på denna låten sjukt mkt idag, asbra! Ha det fint, så kanske det kommer ett inlägg lite senare. Puss!


Godmorgon!

Har precis vaknat, med en sjuk träningsvärk i baksidorna från igår kväll. Usch! Idag blir det först en riktigt jobbig dag i skolan, det är mycket som ska bli klart innan betygen sätts nästa vecka. Sen ska jag hem en snabbis, och sen möta upp min fina vän Jennifer på stan, vi ska shoppa lite innan träningen börjar vid sju. Så länge får ni ha en fin dag, puss!

ojoj :O

Hejsan, lite glest med uppdatering igrå kväll, men internet var hur segt som helst! I alla fall så var jag en lång sväng på stan med simon för att hitta den perfekta skolavslutningsklänningen, men nej nej. Har hittat en på www.bubbleroom.se nu i alla fall :). Vad tycker ni? :D Kan bli riktigt snyggt med en enkel kofta och ett par snygga klackar! Hoppas den passar bara, nu blir det hopp in i duschen och lite plugg, hörs snart! <3


26 maj

Hejsan bloggen! Sitter här i datasalen och kämpar på mitt vårat engelska projekt, åh vi är snart klara! Sista grejen vi gör i skolan, sen är det sommarlov, sickt niiice (H). Taggar sommarlovet med låten här nere :). Wohoo, vad go den är :). Tack så mkt Fanny baby :). Men nu är det franska, och sen lunch. Funderar på att springa bort till mq och köpa min skolavslutningsklänning. Men vi får se. Ha en fin dag! <3



dagens :)

idag har jag sett ut så här :)



randig tröja från mq
nya slitna jeans shorts från mq
nya vita tygskor från stadium
svart liten väska från mq

bilder från helgen :)



silver på 4x100 :)



älskar er babes :)

25 maj

Hejsan alla läsare :D
Sitter i datasalen i skolan och jobbar med mitt engelska projekt. Ska snart åka hem och äta lite, sen blir det trääning. Fett med tagg (H). Har helt fått tillbaka motivationen nu efter sm, :). Vi får väl se hur länge den håller i sig :). Nu måste jag gitta, ´vi hörs ikväll hjärtan (L)

stafett sm :D

WOOOOHHHHHHHHHHO.
ungefär SÅ glad är jag nu, helgen slutade med två st JSM silver, båda i f19. Känns sjukt nice eftersom alla andra är ungefär 3 år äldre (y. Ett silver på 1000 m stafetten, och ett på 4x100. Bilder kommer imorgon, nu ska jag duscha äta sova :). Ha det fint, love ya <3

23 maj - staffett sm nästa :D

woho, har precis packat klart allting, och nu ska vi åka till karlstad över helgen. Ska bli sjukt kul och se om vi kan försvara förra årets brons! :D Hoppas ni får en fin helg, puss på er :)

ingen kommer nånsin att förstå.

hur jävla ont det gör att förlora allt man har kämpat för.
det enda som betyder nånting, hur ont det gör när det
bara glider ur händerna på en, och man inte kan
göra ett skit åt det.

J-nytt

LÄS ALLT OM GÅRDAGENS TÄVLING HÄR :
http://jnytt.se/nyhet/24022/ikhps-friidrottare-skrallde-i-lag-sm


kval till lagsm :)

Torsdagen : Tävling på råslätts ip hela dagen. Jag var först ut på 400m häck, fyfan vad hemskt det är. Helt okej tid, men inte speciellt bra placering. Jag är ju inte van att springa 400 häck utan bara 300 häck, som man springer som junior. Hela laget kämpade verkligen asbra, och vi kom tvåa totalt, i hela södra sverige. Vi avslutade stafetten med att vinna överlägset, sjukt härligt! Tiden gjorde ju inte saken sämre, 49.12, och på lördag åker vi till staffett sm i karlstad, gott som fan!  ((:


jag på 400m häck

elin johansson på längd/tresteg


olivia danell på 100 m


frida simfors på 800 m

rebecca moyo på 200/400 m

jennifer nilsson på 100m häck

jag på sista sträckan i staffetten

hela staffettlaget, emma ulfbeg, olivia danell, rebecca moyo & jag :)

balen

I onsdags var jag på min fina vän emmas bal :)
åh vad fin hon var! längtar som sjutton tills jag går i trean och
får vara minst lika snygg ;)


kryssningen :)

Som sagt åkte jag och några fina vänner på kryssning i måndags. Vi började med att ta tåget upp till stockholm, där vi shoppade lite innan båten skulle gå. Vi hade verkligen hur kul som helst första kvällen :). Dagen efter skulle vi shoppa i Riga, tyvärr var shoppingen urusel! Usch. Sen var det en till natt på båten, och sen tåget hem igen. Jag var hemma vid tre ungefär, och vid fyra skulle jag på bal :). Inlägg om balen kommer snart!


hela gänget, mikaela, malin, julia, jag och kajsa :)



jag & julia på en blåsig båt :)



på kvällarna var det fest som gällde :)

lördag & söndag!

Hejsan, är sjukt stressad just nu, och borde egentligen inte alls sitta här! Men det gör jag ändå ;). I alla fall, i lördags var vi som sagt i Göteborg, och det var hur kul som helst! Igår gick jag först ut och sålde min systers tidningar, och sen var det släktkalas i hovslätt. Hem, lunch och sen ta bussen till råslätt, där jag och Johan (min tränare) körde ett häck pass. Det blev ungefär 10 st 200m med häckar, och sen avslutade vi med en 400 :D. Sickt jobbigt, men sjukt värt! Nu ska jag ta och packa det sista, tåget går om en timme från stationen, jag ska till stockholm hela dagen idag, och sen ikväll blir det en riga kryssning! Woho! Så vi hörs på onsdag, puss!

sextonde maj

Godmorgon!
Blir ett snabbt inlägg nu, ska strax åka och hämta upp Simon, vi ska till Göteborg och shopppa idag :).
Kommer hem ikväll, så vi hörs då, med massor av bilder!  PUSS

jag idag

så här ser jag ut idag :)



jeans - j.lindebeg
vitt baslinne - mq
blommigt linne - mq
vit kofta - gina tricot

till detta hade jag en vit sjal, vita kilklackar och en svart skinnjacka.

femtonde maj

Hejsan ! Är redan hemma, vi hade inställd idrott, så slutade tidigt idag :). Riktigt härlig dag, trots att det var skola. Föst hade vi matte, gjorde ingenting alls förutom att prata en och en med matteläraren. Gick riktigt bra, fick vg på mitt nationella prov :D. Sen hade vi so, och vi satt i grupper och gjorde provet, gick riktigt bra. Våran grupp samlade mest poäng, och priset var en pigelin ;). Lite synd att alla fick glass, haha, tröstpris ;). Sen var det i alla fall lunch, och sen svenska, där vi kollade klart på filmen "Hata Göteborg". Riktigt bra film, om att våga säga ifrån och om vänskap som kanske inte är den bästa, även om det ser ut så på utsidan. Tog bussen hem, och var hemma vid ett ungefär :)

Nu ska jag ta och baka en kladdkaka till min älskling som kommer hit när han har slutat. Ha det fint sålänge, puss ♥

21.32

åh, sitter och käkar riktigt god glass, efter en riktigt go träning ((: sjukt fint! snart blire hopp in i duschen och sen plugga so, har fortfarande inte börjat trots att provet är imorgon bitti =/. Jobbigt läge, men det går nog bra ändå. Nu måste jag skynda mig och få nånting gjort, ha det fint ♥


jag och min bästa olivia på träningen :)


17.29

Haluuu :)
Snart är det träning, men först lite mat. Ett stort tack till jennifer och majsan, mycket fina frågor slash det var ett internkämt.

Go on and close the curtains,
'cause all we need is candlelight.
You and me and a bottle of wine,
gonna hold you tonight, oh yeah.

Well, we know I'm going away
And how I wish, I wish it weren't so
so take this wine and drink with me
let's delay our misery...

Save tonight
Fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I'll be gone


.

fjortonde maj

Hejsan :D
Försov mig imorse, elr egentligen inte, vaknade i lagom tid av att johanna bby smsade mig, men sen somnade jag om (a. Med en macka i handen halvsprang jag till skolan. Vi hade hälsodag idag, och skulle egentligen prova på olika handikapp idrotter, men de som skulle hålla i det kom inte. Så vi gick mest runt och gjorde ingenting, så sjukt onödigt. Vid tolv ungefär gick jag och några vänner till rosens pärla, och käkade pizza till lunch. Sen var det dags att ta bussen hem, så nu har jag duschat och så. Ska plugga lite samhällsekonomi, har prov imorgon,  och sen gå bort till älsklingen :).  Ni får ha det fomt sålänge, puss!

21.43

Godkväll.
Har precis kommit hem från träningen, sitter här och käkar makaroner och falukorv, riktigt fint :). Imorgon är det bara en vecka kvar tills lag sm, på hemmaplan. Fick reda på idag att jag ska springa 400m häck, och ingen annan. Sjukt nervös, har kännt detta på mig sen i höstas. Usch vilken ångest att redan nu veta om hur jobbigt det kommer vara. Men nu ska jag snart ta en dusch och lägga mig tidigt, är så sjukt trött idag :(. Vad har ni gjort idag? Har ni haft en bra dag? Ni får gärna kommentera vad ni vill läsa mer om här i bloggen. Ska dusha och sova nu, godnatt

bilder från förra årets lagsm :)

hela laget, både tjejerna och killarna.

stafettlagen :D


16.48

Hejsan!
Kom hem från skolan för ett tag sen, och nu sitter jag och försöker göra nånting åt den här hemska designen. Vi får se hur det blir ;). Snart är det träning med, men ni får ha det bra sålänge. <3

trettonde maj.

Godmorgon solstrålar :)
Har precis gått upp, och tvättat ur olivoljan ur håret. Flötigt och äckligt, men det är det värt! Håret blir sjukt glansigt och ser inte alls slitet ut. Nu sitter jag här och äter frallor med skagenröra, mumma! Ska väl snart göra mig iordning och gå ner till skolan. Inte så värt egentligen, med tanke på att vi knappt har några lektioner på onsdagar. Nu börjar det bli bråttom, ha det fint

tillbaka igen.

Hejsan alla läsare :).
NU ska jag ta upp bloggandet igen.
Imorse hade jag nationella prov i kemi, och det gick rakt åt helvete. Tur att det inte påverkar betygen, vill verkligen behålla mitt mvg. Sen hade vi hemkunskap, och vi rensade strömming. Seriöst, det var bland det värsta jag gjort! Jag brukar inte vara känslig, men att plocka ut inälvorna ur en slemmig fisk, usch! Sen var det två timmars fysik, där vi har ett grupparbete om kärnkraftverk. Helt okej. Sen åkte jag hem till min älskling, och var där ett tag. Och nu sitter jag här och väntar på älsklingen, vi ska mysa med en film tror jag. Toppen :). Måste egentligen plugga samhällskunskap, men tar det imorn istället ;). Så typiskt mig att bara skjuta upp allting. Men jaja, det blir ändring på det till gymnasiet i höst.
Nu kommer Simon, slänger in dagens out lite senare. Puss <3

nionde maj

God eftermiddag ! :D
Har precis kommit hem från råslätts ip, har tävlat och variot funkis idag. Sprang 100m och kom tvåa, efter olivia. Nice tid, 12.53 men tyvärr var det lite för mycket medvind (2.8). Det var ändå skönt att få ett hyffsat lopp i säsongspremiären. Ikväll ska jag åka till farmor och farfar, och jag kommer hem imorgon kväll igen, sjukt tråkigt, kommer sakna min älskling ju. Hatar att sova utan dig simon =/.  Ha det fint så hörs vi imorn :) , /elleen (L)

åttonde maj

Hejsan :D. Förlåt för väldigt dålig uppdatering idag, har inte hunnit helt enkelt.. Idag började jag skolan lite lugnt med att spela spel på matten runt åtta nån gång. sen var det två timmars so, som faktiskt gick hyffsat snabbt. lunh, idrott, och sen var det att kolla på hata göteborg på svenskan. slutade strax innan två, sjukt skönt! Åkte hem, stekte mig en hamburgare och sen kom simon älskling :). Vi myste lite och sen åkte vi ner till esplanden, och fick med oss både det ena och det andra hem ;). Både chips, dip, godis och popcorn :D. Riktigt bra med tanke på att det är tävling imorgon. Nu ska jag plocka iordning lite på rummet, och sen sticka till simon och sova där. :) Slänger in en mysbild på oss i Italien i våras. Ha det fint /v

22.01

Hejsan :D
Har precis kommit ut ur duschen, och käkat lite. Träningen gick bättre än förväntat, klarade 85 kilo i benböj :). Helt okej
ändå. Sitter här och tvättar bort mitt korallröda nagellack, inte så snyggt om man ska ha rosa tröja på sig imorgon ;). Men det återstår att se vad det blir för kläder imorgon. Har inte riktigt bestämt mig än, men det blir nog bra ändå. Nu ska jag ta och kolla lite på hsm3 tror jag, det är alltid så sjukt skönt att somna med ett leende på läpparna :D. Woho, vi hörs imorn,
you know you love me :)


17.56

Hejsan! Det blev tyvärr inget stan, tagget försvann när det regnade så. Har varit hemma hos min älskling fram tills nu, hur mysigt som helst :). Nu ska jag äta, och sen sticka till träningen i alla fall. Får se hur det går, har inte kört alls mycket styrka nu på den senaste tiden. Slänger in dagens outfit med, sen måste jag rusa! Hörs senare (L)



tshirt med heidi klum, b-young

svarta chinos, vila (present av min älskling)

till detta hade jag min svarta skinnjacka, svarta tygskor och en grå blommigsjal :)


Hemma igen :)

Sådär, har precis kommit hem från skolan. Älskar torsdagar och fredagar, inte alls många lektioner, och det gillar vi :). Dagen började med no, där skulle vi påbörja ett nytt grupparbete om kärnkraftvärk, kanske inte det man är mest interesserad av, men det funkar ändå, sen var det syslöjd, lunch, so och engelska. Nu ska jag snart åka ner till stan en sväng med Simon älskling, funderar på att träna med, men jag orkar verkligen inte idag. Vi har styrketest, och är inte alls taggad måste jag säga. Men vi får se sen :). Nu ska jag ta och käka lite, vi hörs senare! :)

Godkväll

Haluuu :)
Kom hem från träningen för ett tag sen, och nu har jag tagit en lååång dusch, och ätit. Sjukt rolig träning idag, körde massor av starter, lite styrka och så sprang vi lite :). Är sjukt taggad för säsongspremiären nu på lördag, hemmaplan och allt. Ska endast springa 100m, resten av tiden ska vi vara funkisar :). Woho! Ikväll blir det i alla fall att lägga sig tidigt, har en sån sjuk sprängande huvudvärk. Usch
Godnatt, så hörs vi imorgon igen. Puss ' /v

sjätte maj

Godmorgon!
Förlåt att det inte blev något inlägg igårkväll, internet strulade.. Hoppas ni ha sovit gott, eller bättre än mig i alla fall :). Hade sjukt svårt att sova, och vaknade hur många gåger som helst. Usch! Som tur var har jag sovmorgon idag, börjar inte förän klockan 10. Så nu ska jag göra iordning mig, och promenera ner till skolan. Vi hörs senare  idag :)

15.17

Hejsan :D
Har kommit hem från skolan för ett tag sen, slutade runt halv två nån gång. Helt okej dag, först hade vi nationella matte prov, det gick helt okej ändå. sen var det bara lunch och hemkunskap sen slutade vi :) Nu ska jag fortsätta kolla på high school musical 2, och sen kanske trean också :) woho, :D uppdaterar mer senare ikväll, då kommer även dagens outfit :)
/ ellenwikström' <3


You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady
Everyone was jealous of the way
We kept keeping on, feelings were so strong

Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one
Put me there on my throne
Lately where's the feeling gone

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world


femte maj :)

Hejsan!
Usch, jag vaknade verkligen på fel sida idag. Har inte sovit alls bra, men nu blir det att åka ner till skolan snart, matte nationella idag. Usch och fy! Jag har inte ens tagit hem boken för att öva lite, haha! Men det löser sig alltid, på ett eller annat sätt. Ha en fin dag :)

Även om du tog tillbaka
Allt som du har sagt
Även om du grät och sa:
''Jag har aldrig känt så här''
Även om du sa förlåt
För allt som du har gjort

Skulle jag aldrig se åt dig
Igen jag svär
Om du lovade att ändra dig
Och bli normal
Om du sa:
''Jag kommer alltid att älska dig''
Skulle det inte spela
Någon roll
För tro det eller ej
Men jag älskar inte dig.

21.06

hejsan :)
har precis kommit hem från träningen och käkat lite :) riktigt go träning faktiskt :) nu blir det dusch, inpackning, och sen måste jag göra klart mitt broderi. suck! ha en fin kväll, så kanske vi hörs senare! puss :)

dagens outfit :)



baggy jeans från lee
ballerina skor från fred perry
ny randig tröja från mq
öronhängen från kicks

fjärde maj

hejsan hjärtan (L)
sitter i datasalen just nu, håller på med ett projektarbete om high school musical tillsammans med min kära vän julia, som tyvärr är sjuk idag. slutar om en halvtimme ungefär, och då blir det att skynda sig hem, äta lite och sen sticka direkt till träningen. ska försöka hinna slänga in dagens outfit då med :). väldigt seg dag i skolan idag, usch. två inställda lektioner, och vi har knappt gjort någonting på de andra lektionerna. men som sagt slutar vi snart nian, och det är dags för gymnasiet, vad ska alla gå för någonting? själv ska jag gå samhäll / friidrott på sanda gymnasiet här i huskvarna :).
ha det fint, puss (v


dagens inköp :)

en toppenmysig dag på a6 idag, med världens bästa jennifer,
och underbaraste simon :) det blev en mcflurry, en randig tshirt från
hm och en vanlig sjal i ett superskönt material från hm :) 98 kr st :)
riktigt prisvärda grejer :D nu ska jag och simon äta ben&jerrys och
kolla på gossip girl, ha en fin kväll hjärtan /v


tshirt och sjal från hm :)

dagens outfit :)



sjal från hm
skinnjacka från hm
svart skinnväska från mq
randig tröja från gina
jeans från j.lindeberg
svarta tygskor från le coq sportif

tredje maj

hello sunshines :)
gårdagskvällen spenderades med min underbara pojkvän simon, ostbågar, cola och robinson. riktigt skönt att bara vara hemma åh ta det lugnt :) sitter och äter en micropizza nu, mums! om en halvtimme ungefär går bussen upp till a6 tillsammans med jennifer och simon :) ha en underbar dag, puss!

RSS 2.0